آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

تنفر از رابطه زماني اتفاق مي‌افتد كه افراد تمايل خود را به رابطه جنسي به صورت ناگهاني از دست مي‌دهند. اين موضوع تاثيرات زيادي در زندگي جنسي افراد و حتي در كل رابطه دارد. چرا كه شريك جنسي نيز تحت تاثير اين موضوع قرار گرفته و احتمالا به موضوعات مختلفي فكر مي‌كند. از طرفي احتمالا خود را مقصر دانسته و يا اعتماد به نفس خود را از دست مي‌دهد. از طرف ديگر بايد براي رفع نياز جنسي خود به راه هاي ديگري فكر كند. به همين دليل شناسايي اين مشكل به صورت دقيق و به موقع بسيار اهميت داشته و مي‌تواند رابطه را حفظ كند. زوجين بايد در اين مورد اطلاعات كافي را كسب كرده و با يكديگر همكاري كنند. 

براي دريافت مشاوره در زمينه تنفر از رابطه مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تنفر از رابطه | از سكس متنفرم

تنفر از رابطه

تنفر از رابطه به دلايل مختلفي ايجاد شده و عوامل زيادي بر آن موثر هستند. رابطه جنسي يكي از بخش هاي مهم رابطه زناشويي محسوب مي‌شود و افراد نمي‌توانند با وجود اين مشكل، رابطه را ادامه دهند و آن را ناديده بگيرند. حتي در صورت ادامه يافتن رابطه، بازهم شاهد آثار آن در زندگي مشترك خواهيم بود. اين مورد عوارض زيادي حتي براي خود فردي كه به آن مبتلاست؛ دارد.

همچنين معمولا به صورت ناگهاني رخ داده و هيچ علت مشخصي هم ندارد. در واقع مجموعه اي موقعيت ها و افكار است كه فرد را نسبت به رابطه جنسي منزجر مي‌كند. در اين مقاله به بررسي جنبه هاي مختلف اين موضوع مي‌پردازيم. 

نشانه هاي تنفر از رابطه

اين احساس نسبت به رابطه جنسي به قدري شديد است كه به وضوح مي‌توان متوجه تنفر از رابطه در فرد شد. چنين فردي احتمالا بابت اين موضوع احساس گناه زيادي مي‌كند. اما گاهي به دليل مسائلي كه فرد تجربه كرده است؛ بروز تنفر، اجتناب ناپذير است. شدت علائم در افراد مختلف، متفاوت بوده اما با گذشت زمان قطعا تشديد شده و پيامدهاي بيشتري براي فرد ايجاد مي‌كنند. برخي از اين نشانه ها شامل موارد زير مي‌شوند.

ترس از برقراري رابطه جنسي

بهانه آوردن براي شروع رابطه جنسي

تحمل درد و فشار زياد در حين رابطه

بروز ناراحتي حتي در صورت فكر كردن به رابطه جنسي

توقف تمام فعاليت هاي جنسي فرد

اجتناب از صحبت كردن در اين مورد

دلايل تنفر از رابطه

در وهله اول بهتر است افراد دليل تنفر از رابطه را در خود و يا همسرشان شناسايي كنند. با پيداكردن دقيق عامل اين موضوع، مي‌توان با توجه به آن درمان مناسب را انتخاب و شروع كرد. البته بهتر است افراد هم براي شناسايي علت و هم آغاز درمان، از يك متخصص كمك بگيرند.

⭕كاهش ميل جنسي

يكي از دلايل اصلي تنفر از رابطه كاهش ميل جنسي افراد است. ميل جنسي انسان تحت تاثير هورمون هاست و هرگونه اختلال در ميزان آنها منجر به بروز پيامدهايي مثل تنفر از رابطه مي‌شود. از طرفي نمي‌توان نقش عوامل رواني را در ميل جنسي، در نظر نگرفت. چرا كه در برخي از شرايط ويژگي هاي ظاهري افراد و يا حتي رفتار آنها در حين رابطه، مي‌تواند تعيين كننده ميل جنسي ديگري باشد.

⭕درگيري هاي زندگي شخصي

گاهي به دليل مشغله هاي شخصي و اجتماعي افراد در زمينه هاي مختلف و اضطراب حاصل از آن، منجر به تنفر از رابطه مي‌شود. معمولا افرادي كه قادر به مديريت برنامه هاي خود نيستند و يا ميان فعاليت هاي خود و زندگي شخصي، تعادل برقرار نمي‌كنند؛ دچار بي ميلي نسبت به رابطه جنسي مي‌شوند. براي آنها همه چيز غير از برطرف كردن نياز جنسي در اولويت است. به همين دليل بعد از مدتي به طور كلي ميل خود را از دست مي‌دهند. 

⭕ابتلا به اختلالات جنسي يا رواني

يكي ديگر از دلايل تنفر از رابطه، ابتلاي يكي از زوجين به اختلالات رواني و يا جنسي است. براي مثال زناني كه مبتلا به واژينيسموس هستند؛ به دليل دردي كه در حين رابطه تجربه مي‌كنند؛ تمايلي به برقراري رابطه جنسي ندارند. و يا ابتلا به افسردگي، ميل جنسي افراد را به طور كلي از بين مي‌برد و زندگي جنسي آنها را مختل مي‌كند.

⭕اعتياد به خودارضايي و يا تماشاي پورن

اعتياد به خودارضايي و همچنين تماشاي ***گرافي نيز منجر به تنفر از رابطه مي‌شود. در چنين شرايطي چرخه جنسي افراد به طور كلي تغيير يافته و آنها ديگر قادر به برقراري رابطه جنسي با شخصي ديگر نيستند. اينگونه رفتارها در زندگي مشترك، زوجين را دچار مشكلات زيادي مي‌كند. به همين دليل بهتر است افراد، ميل جنسي خود را مديريت كرده و همچنين عادت هاي رفتاري خود را تغيير دهند.

⭕فرزندان

بعد از فرزندآوري و همچنين حضور بچه ها در خانه، به طور كلي زندگي جنسي افراد دچار تغييراتي مي‌گردد. از طرفي آنها نگران حريم شخصي خود هستند و از طرفي مسائل مربوط به فرزندان آنها را از داشتن رابطه جنسي، منصرف مي‌كند. اما افراد نبايد به دليل حضور فرزندان به زندگي جنسي خود پايان دهند. آنها بايد برنامه هاي خو را مديريت كرده و به همه بخش هاي زندگي بپردازند.

درمان تنفر از رابطه

بعد از شناسايي دلايل تنفر از رابطه، بهتر است با كمك يك متخصص به درمان اين مشكل بپردازيد. فراموش نكنيد كه برخي از اقدامات خودسرانه، تنها اوضاع را پيچيده تر مي‌كنند. از طرفي بهتر است در اين دوران با همسر خود همكاري كرده و به او كمك كنيد. 

🔵مديريت استرس

مديريت احساسات و همچنين استرس و اضطراب، يكي از راهكارهاي موثر براي درمان تنفر از رابطه است. اضطراب تاثير زيادي در ميل و همچنين عملكرد جنسي دارد. به همين دليل بهتر است عامل استرس زا پيدا كرده و آن را از بين ببريد. برخي از افراد حتي به دليل وجود اين احساس نيز در خود احساس استرس مي‌كنند. اما فراموش نكنيد كه اين دوران موقتي بوده و به زودي برطرف خواهد شد.

🔵 درمان تنفر از رابطه با كمك مشاور

قطعا براي درمان تنفر از رابطه بايد از يك مشاورجنسي كمك بگيريد. متخصص در ابتدا با تشخيص گذاري دقيق و همچنين شناسايي عوامل مختلف، به هر دو نفر كمك مي‌كند تا با اين مشكل، به صورت موثرتري برخورد كنند. همچنين تمريناتي به آنها مي‌دهد تا بتوانند اين فرايند را سريع تر پشت سر بگذارنند. احتمالا در ابتدا او پيشنهاد مي‌كند كه رابطه جنسي را براي مدتي ممنوع كنيد كه فشار و استرس از طرفين برداشته شود. در قدم بعدي آنها را براي مواجه شدن با اين موضوع، آماده مي‌كند.

🔵ورزش و تحرك بدني

يكي از راهكارهاي موثر براي تنظمي ميزان هورمون ها ورزش و تحرك بدني است. از طرفي آمار ابتلا به زودانزالي در ميان افراد چاق بيشتر است. كه اين اختلال مي‌تواند دليلي براي تنفر از رابطه باشد. همچنين ورزش كردن تاثير زيادي در روحيه و شادابي افراد دارد. به همين دليل افراد بايد برنامه اي دقيق و منظم براي ورزش داشته باشند.

🔵برقراري ارتباط موثر با همسر

در ابتدا افراد مي‌توانند در اين مورد با همسر خود صحبت كنند. برقراري ارتباطي دو نفره و موثر با همسر يكي از راه هاي درمان تنفر از رابطه محسوب مي‌شود كه كمترين عوارض جانبي را نيز دارد. چراكه افراد مي‌توانند به راحتي در مورد علايق و حتي ضعف هاي خود در رابطه صحبت كنند و راهكارهاي مختلفي را در ميان بگذراند. توافق بر سر موضوعات مختلف در زندگي مشترك، رابطه جنسي را نيز تحت تاثير قرار داده و كيفيت آن را افزايش مي‌دهد.

سخن پاياني

به طور كلي تنفر از رابطه در ميان زنان شايع تر است؛ اما براي مردان نيز اتفاق مي‌افتد. اين مورد در بيشتر مواقع موقتي بوده و بعد از مدتي رفع مي‌شود. اما افراد نبايد به طور كلي نسبت به آن بي تفاوت باشند. بلكه در صورت ادامه يافتن آن براي مدت زمان طولاني و حتي شديدتر شدن اين حس، بايد از يك متخصص كمك بگيرند و آن را با كمك همسر خود درمان كنند. يك زندگي جنسي سالم نياز به مراقبت و پيگيري دارد. بهتر است افراد نشانه ها را جدي گرفته و همچنين به اين موضوع اهميت دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه تنفر از رابطه مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: تنفر از رابطه | از سكس متنفرم

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/13  ] [ ۱۸ ] [ avaje ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 8
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب